FREE SHIPPING ON ORDERS OVER 50€

Ο παρόν ιστότοπος (www.jewelleryindigo.com) (εφεξής «site»), αποτελεί την ηλεκτρονική παρουσία και το ηλεκτρονικό κατάστημα (εφεξής «e-shop») της ατομικής επιχείρησης με την επωνυμία ΧΛΟΗ ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΟΥ, με Α.Φ.Μ. 111815688 , Δ.Ο.Υ. Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και αριθμό Γ.Ε.ΜΗ 165437304000, τηλέφωνο 6946300743, η οποία εδρεύει στην Θεσσαλονίκη, επί της οδού Moσκώφ αρ.10 , Τ.Κ. 54626 , ηλεκτρονική διεύθυνση hi@jewelleryindigo.com (εφεξής «Επιχείρηση»). 

Όροι χρήσης της ιστοσελίδας

Η Indigo, μέσω του διαδικτυακού τόπου της www.jewelleryindigo.com , παρέχει στον επισκέπτη/χρήστη της ιστοσελίδας την δυνατότητα να ενημερωθεί αναφορικά με την Επιχείρηση και τις παρεχόμενες υπηρεσίες. Κάθε Χρήστης που εισέρχεται και συναλλάσσεται ή κάνει χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος (εφεξής ο «Πελάτης» ή «Χρήστης» αντίστοιχα) θεωρείται ότι συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους όρους που εδώ διατυπώνονται, χωρίς καμία εξαίρεση. Εάν κάποιος Χρήστης δεν συμφωνεί με αυτούς του όρους οφείλει να απέχει από τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος και από κάθε συναλλαγή με αυτό. Η Επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλλει οποτεδήποτε τους όρους χρήση αναλαμβάνοντας την υποχρέωση να ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό μέσω της ιστοσελίδας της.

Ευθύνη του χρήστη

Κάθε Χρήστης είναι ελεύθερος να κάνει χρήση του site σύμφωνα με τον Νόμο ενεργώντας με την καλή πίστη και τα χρηστά ήθη, οφείλoντας να απέχει από κάθε παράνομη δραστηριότητα, υιοθέτηση πρακτικών αθέμιτου ανταγωνισμού καθώς και να προκαλέσει οιαδήποτε βλάβη και ζημιογόνα συνέπεια σε οποιονδήποτε χρήστη και επισκέπτη αλλά και στην Επιχείρηση. Η ευθύνη για τα περιεχόμενα των συναλλαγών ανήκει αποκλειστικά στον Χρήστη. Η Επιχείρηση δεν ασκεί κανένα είδος διόρθωσης ή παρέμβασης στα δεδομένα που μεταφέρει ο Χρήστης. Ο Χρήστης οφείλει να συμπληρώνει με ορθότητα και ακρίβεια τα ζητούμενα πεδία τα οποία αναλυτικά αναφέρονται παρακάτω. Η χρήση του site υπόκειται στους Ελληνικούς, Ευρωπαϊκούς και τους Διεθνείς νόμους και ο Χρήστης συμφωνεί να μην χρησιμοποιείται το site μας με σκοπό την παραβίασή τους.

 Δικαίωμα βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας

Το περιεχόμενο του παρόντος site και του παρόντος e-shop συμπεριλαμβανομένων της επωνυμίας, διακριτικών τίτλων, σημάτων, βιομηχανικών σχεδίων, ευρεσιτεχνιών, εικόνων, κειμένων, σχεδίων, γραφικών παραστάσεων, φωτογραφιών κ.λπ. αποτελούν αποκλειστική πνευματική ιδιοκτησία της Επιχείρησης, η οποία τυγχάνει αποκλειστική δικαιούχος αυτών. Οιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, διάδοση, μετάδοση, μεταποίηση ή μεταπώληση του συνόλου του περιεχομένου του παρόντος site και του παρόντος e-shop ή η με οιονδήποτε τρόπο ή με οιοδήποτε μέσο παραπλάνηση του κοινού σχετικά με το πραγματικό πάροχο του συνόλου του περιεχομένου του παρόντος e-site και του παρόντος e-shop, το οποίο προστατεύεται κατά τις διεθνείς συμβάσεις και τις διατάξεις του ευρωπαϊκού και του εσωτερικού ελληνικού δικαίου, απαγορεύεται ρητά. Τυχόν αναπαραγωγή, διάδοση, μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για διαφημιστικούς, εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας της Επιχείρησης.

Περιορισμός ευθύνης

‍Η Indigo καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο διαδικτυακό τόπο να είναι πλήρεις, ακριβείς και σαφείς, με αποτέλεσμα να εναπόκειται αποκλειστικά στον επισκέπτη .Συγκεκριμένα, ότι σε ουδεμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει η ευθύνη της επιχείρησης για οποιαδήποτε ζημία προκληθεί σε εσάς εξαιτίας της χρήσης και των πληροφοριών της ιστοσελίδας. Η Επιχείρηση δεν φέρει τον κίνδυνο τυχαίας καταστροφής ή απώλειας σε περίπτωση που αποστείλει τα προϊόντα στον καταναλωτή, μετά από αίτησή του σε τόπο διαφορετικό από τον τόπο εκπλήρωσης της παροχής, ο κίνδυνος απώλειας ή τυχαίας βλάβης μετατίθεται στον καταναλωτή και σε περίπτωση που κάποιο τρίτο μέρος ορίζεται σχετικά από τον καταναλωτή για τη μεταφορά του προϊόντος και έχει αποκτήσει την φυσική κατοχή του αγαθού, με την επιφύλαξη των δικαιωμάτων του καταναλωτή από τον μεταφορέα.

‍Ασφάλεια και λειτουργία διαδικτυακού τόπου

‍Ουδεμία εγγύηση παρέχεται από την Επιχείρηση για τη συνεχή κι αδιάλειπτη πρόσβαση των επισκεπτών/χρηστών/πελατών της στο παρόν site και στο παρόν e-shop, δεδομένου ενδεχόμενου παρακώλυσης, έστω και μερικώς, λόγω τυχαίου γεγονότος ή/και ανωτέρας βίας.Η εταιρεία ουδεμία ευθύνη φέρει για οιαδήποτε μορφή ζημίας υποστεί ο χρήστης/επισκέπτης του site, των υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων αυτού του site. Η Indigo έχει λάβει κατά μέτρο του δυνατού, όλα τα αναγκαία μέτρα, συμπεριλαμβανομένων της αναβάθμισης των συστημάτων προστασίας και της χρήσης αντιικών προγραμμάτων. Ελέγχεται συστηματικά το σύστημα ασφαλείας με σκοπό την αποτροπή επιθέσεων και άλλων μη επιτρεπόμενων ενεργειών. Παρ’ όλα αυτά, δεν εγγυάται ότι κάθε σχετιζόμενος με αυτόν διαδικτυακός τόπος ή οι διακομιστές κι εξυπηρετητές (servers) μέσω των οποίων κάθε σχετική υπηρεσία τίθεται στη διάθεση του χρήστη/επισκέπτη δεν περιέχουν «ιούς» ή άλλο κακόβουλο λογισμικό ή άλλα επιζήμια συστατικά. Συγκεκριμένα δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε ζημία προκληθεί στον ως άνω εξοπλισμό του χρήστη, στο λογισμικό ή τα αρχεία του, οφειλόμενη είτε σε χρήση/αντιγραφή/φόρτωση είτε σε αλλοίωση ή παρεμβάσεις τρίτων σε αρχεία και πληροφορίες που διατίθενται μέσω της ιστοσελίδας, όπως και για οποιαδήποτε ζημία που ενδέχεται ο χρήστης να υποστεί από τις ανωτέρω αιτίες. Σε κάθε περίπτωση, συστήνεται σε όλους τους χρήστες να ελέγξουν ότι έχουν εγκατεστημένο κι αναβαθμισμένο λογισμικό προστασίας.

 ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

Η εταιρία εγγυάται την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας. Εγγυόμαστε την προστασία των καταναλωτών και τα νόμιμα δικαιώματα των χρηστών βάσει του νόμου 2251/1994 περί προστασίας των Καταναλωτών και των διατάξεων του Διεθνούν και Ευρωπαϊκού Δικαίου, σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο. Η παραβίαση των παρόντων Όρων και Προϋποθέσεων ενδέχεται να έχει ως αποτέλεσμα την επιστροφή ή την ακύρωη προϊόντων ή υπηρεσιών που αγόρασε ο πελάτης.

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

Οι παραγγελίες μέσω του παρόντος site και του παρόντος e-shop αποτελούν συνάψεις σύμβασης πωλήσεως εξ αποστάσεως, οι οποίες διέπονται από το νομοθετικό πλαίσιο του Ν. 2251/1994, όπως αυτό ισχύει σήμερα, ως και της λοιπής ισχύουσας ελληνικής κι ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Οι επισκέπτες/χρήστες/πελάτες του παρόντος site και του παρόντος e-shop, έχουν τη δυνατότητα σύναψης έγκυρης παραγγελίας, εφόσον είναι δικαιοπρακτικά ικανοί ως προς αυτό (ήτοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και δεν τελούν σε καθεστώς δικαστικής συμπαράστασης ως προς τη σύναψη σύμβασης πώλησης). Η Επιχείρηση επιφυλάσσεται για οιεσδήποτε νόμιμες αξιώσεις της από τυχόν παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν από δικαιοπρακτικά ανίκανα πρόσωπα.

Για την ολοκλήρωση της παραγγελίας  μέσω του παρόντος site και του παρόντος e-shop, ο Πελάτης πρέπει να ακολουθήσει τέσσερα (4) βασικά βήματα:

Α) ΣΥΝΔΕΣΗ / ΕΓΓΡΑΦΗ: Αρχικώς, ζητείται από τον Πελάτη να συνδεθεί (log in) στον προσωπικό του λογαριασμό χρησιμοποιώντας το όνομα χρήστη (username) και τον κωδικό πρόσβασής του (password), άλλως, σε περίπτωση που δεν είναι ήδη εγγεγραμμένο μέλος, να δημιουργήσει νέο λογαριασμό με τα απαραίτητα στοιχεία του για τη σύναψη της σύμβασης πώλησης, δεσμευόμενος για την ορθότητα και νομιμότητά τους.

Β) ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ: Στη συνέχεια, ο Πελάτης επιλέγει τους συγκεκριμένους κωδικούς προϊόντων που επιθυμεί να αγοράσει, τοποθετώντας τους στο Καλάθι Αγορών.

Γ) ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ: Στο στάδιο αυτό, ο Πελάτης, λαμβάνοντας γνώση της χρέωσης της αξίας των προϊόντων και της τελικής τιμής πληρωμής, καλείται να συμπληρώσει τα απαιτούμενα για την πραγματοποίηση της παραγγελίας του στοιχεία (π.χ. τρόπος πληρωμής, τρόπος αποστολής, διεύθυνση αποστολής, τυχόν σχόλια παραγγελίας).

Επιπροσθέτως, έως το στάδιο αυτό ο Πελάτης έχει τη δυνατότητα να διορθώσει τυχόν σφάλματα, πριν από την καταχώριση της παραγγελίας του. Για να προχωρήσει στο επόμενο στάδιο, ο Πελάτης θα πρέπει να αποδεχθεί τους όρους της σύμβασης πώλησης και χρήσης του παρόντος.

Δ) ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ: Τέλος, ο Πελάτης, αποδεχόμενος τους όρους της σύμβασης πώλησης και τους όρους χρήσης, ολοκληρώνει την παραγγελία του, καταχωρώντας στοιχεία ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής που έχει επιλεχθεί.

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας του, ο Πελάτης λαμβάνει επιβεβαιωτικό e-mail με το αντίγραφο της παραγγελίας του, λεπτομερή περιγραφή των προϊόντων που αυτή περιλαμβάνει καθώς κι έναν μοναδικό κωδικό παραγγελίας, με τον οποίο θα μπορεί να παρακολουθεί την εξέλιξή της.

 Σε περίοδο εκπτώσεων, ο πελάτης δεν έχει δικαίωμα να ζητήσει την αλλαγή προιόντων τα οποία αγοράστηκαν σε κανονική περίοδο πωλήσεων, με προιόντα τα οποία βρίσκοντε σε έκπτωση. Το ίδιο ισχύει και για τις Gift card. Ο κωδικός μιας Gift card μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο εκτός περιόδου εκπτώσεων και μέσα στο διάστημα ενός χρόνου από την ημέρα αγοράς της.

ΕΙΔΗ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ – ΤΙΜΕΣ

Όλα τα διατιθέμενα προς πώληση μέσω του παρόντος site και του παρόντος e-shop προϊόντα, είναι χειροποίητα και κατασκευασμένα στο ιδιωτικό εργαστήριο της Επιχείρησης. Τα χαρακτηριστικά των προϊόντων καθώς και τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή αυτών, περιγράφονται αναλυτικά στο παρόν site και στο παρόν e-shop. Σε κάθε περίπτωση, για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τα χαρακτηριστικά των προϊόντων και τα υλικά κατασκευής τους, μπορείτε να απευθυνθείτε στο hi@jewelleryindigo.com.

Η Επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τα διατιθέμενα προϊόντα, τις τιμές πώλησης αυτών και τους λοιπούς όρους και προϋποθέσεις συναλλαγών δίχως προειδοποίηση. Οι τροποποιήσεις ή ανανεώσεις των διατιθέμενων προϊόντων, των τιμών πώλησης αυτών και των λοιπών όρων και προϋποθέσεων συναλλαγών, θα έχουν ισχύ από την ημερομηνία αναρτήσεώς τους στο παρόν site.

Οι αναγραφόμενες στο παρόν site και στο παρόν e-shop τιμές πώλησης που αφορούν στο εκάστοτε προϊόν, συμπεριλαμβάνουν και το Φ.Π.Α. (24%). Η Επιχείρηση ουδεμία ευθύνη φέρει για τυχόν τεχνικά, τυπογραφικά ή ορθογραφικά λάθη στα χαρακτηριστικά ή στις τιμές των προϊόντων. Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν παρουσιάζει ασυνήθιστα χαμηλή τιμή, δίχως κάποια ιδιαίτερη ένδειξη που να τη δικαιολογεί, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας, προτού προβείτε στη παραγγελία του προϊόντος.

ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ – ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Για τη διευκόλυνση κι εξυπηρέτηση όλων των Πελατών της, η Επιχείρηση διαθέτει τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής:

Α) Πληρωμή μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας: Αποδεκτή από την Επιχείρηση είναι η πληρωμή μέσω καρτών Visa και MasterCard. Στην περίπτωση πληρωμής μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών. Με την επιλογή του συγκεκριμένου τρόπου πληρωμής, ο Πελάτης θα μεταφερθεί σε ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών του συνεργαζόμενου τραπεζικού ιδρύματος, όπου και θα του ζητηθούν όλα τα απαραίτητα στοιχεία της κάρτας του, ήτοι ο αριθμός, η ημερομηνία λήξεως καθώς και ο τριψήφιος κωδικός ασφαλείας της. Η χρέωση πραγματοποιείται εφόσον προηγηθεί έλεγχος της εγκυρότητας της πιστωτικής κάρτας, πιστοποίηση των στοιχείων και διαθεσιμότητα του υπολοίπου, ώστε να επαρκεί για την κάλυψη της αξίας της παραγγελίας. Σε περίπτωση που η συναλλαγή απορριφθεί για οιοδήποτε λόγο, η παραγγελία δε λογίζεται ολοκληρωμένη.

Β) Πληρωμή μέσω PayPal: Στην περίπτωση πληρωμής μέσω PayPal, ο Πελάτης μεταφέρεται αυτόματα στη σελίδα του PayPal για την πραγματοποίηση της συναλλαγής και την εξόφληση της παραγγελίας. Σε περίπτωση που η συναλλαγή απορριφθεί για οποιοδήποτε λόγο, η παραγγελία δε λογίζεται ολοκληρωμένη. Οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω PayPal διέπονται από τους Όρους & Συνθήκες της ως άνω υπηρεσίας και δεν συνδυάζονται με άλλους τρόπους πληρωμής.

Δ) Με αντικαταβολή του ποσού πληρωμής κατά την παραλαβή των προϊόντων. Η παραγγελία του Πελάτη ολοκληρώνεται κι αποστέλλεται άμεσα στην Επιχείρηση και ο Πελάτης καταβάλλει το ποσό πληρωμής στο σημείο παράδοσης της παραγγελίας, επιβαρυνόμενος με το σχετικό κόστος.

 Η αποστολή της παραγγελίας γίνεται με μεταφορά του/των προϊόντος/προϊόντων που παραγγείλατε από συνεργαζόμενη με την Επιχείρηση μεταφορική εταιρεία, εντός 15 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία επιβεβαίωσης της παραγγελίας. Τα έξοδα αποστολής της παραγγελίας βαρύνουν αποκλειστικά τον Πελάτη κι εξαρτώνται από τον ταχυδρομικό κώδικα της διεύθυνσης αποστολής της παραγγελίας.

Α) Για αποστολές εντός Ελλάδας, ο Πελάτης επιβαρύνεται με έξοδα αποστολής ύψους 4 ευρώ.

Β) Για αποστολές εντός Ευρώπης, ο Πελάτης επιβαρύνεται με έξοδα αποστολής ύψους 13,00 ευρώ.

Γ) Για αγορές συνολικού ποσού άνω των 50 ευρώ, ο Πελάτης δεν επιβαρύνεται με έξοδα αποστολής.

Σε τυχόν περίπτωση σημαντικής καθυστέρησης αποστολής της παραγγελίας από πλευράς της Επιχείρησης, ο Πελάτης θα ενημερώνεται τηλεφωνικά ή μέσω e-mail. Η Επιχείρηση ουδεμία ευθύνη φέρει για την καθυστέρηση ή/και τη μη παράδοση παραγγελίας λόγω ανωτέρας βίας.

Στην περίπτωση που τα στοιχεία που έχει καταχωρίσει ο Πελάτης στην παραγγελία του δεν είναι σωστά, η Επιχείρηση ουδεμία ευθύνη φέρει για ενδεχόμενη μη παράδοση της παραγγελίας στον Πελάτη. Σε περίπτωση επαναποστολής της παραγγελίας, τα έξοδα της επαναποστολής βαρύνουν τον Πελάτη.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΩΝ

Ο Πελάτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την αγορά του εντός 14 ημερών από την παραλαβή αυτής, με την επιστροφή του πρωτοτύπου παραστατικού αγοράς (απόδειξη λιανικής, τιμολόγιο). Προκειμένου να ασκήσει το δικαίωμα υπαναχώρησης, ο Πελάτης οφείλει να ενημερώσει την Επιχείρηση, με μία ξεκάθαρη δήλωση για την απόφασή του να υπαναχωρήσει από τη σύμβαση, πριν λήξει η ως άνω 14ήμερη προθεσμία. Το επιστρεφόμενο προϊόν πρέπει να μην έχει χρησιμοποιηθεί, να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, όπως ακριβώς πριν την πώληση του και στην πλήρη αρχική του συσκευασία (κουτί συσκευασίας κ.λπ.) και με όλα τα περιεχόμενα της αρχικής συσκευασίας, η οποία δεν θα πρέπει να έχει φθορές ή/και αλλοιώσεις. Το ως άνω δικαίωμα δεν μπορεί να ασκηθεί για προϊόντα τα οποία είναι σαφώς εξατομικευμένα για το συγκεκριμένο Πελάτη ή/και για προϊόντα που κατασκευάζονται από την Επιχείρηση, σύμφωνα με τις προδιαγραφές του συγκεκριμένου Πελάτη. Σε περίπτωση που δεν τηρούνται οι παραπάνω όροι, ή έστω ένας από αυτούς, η Επιχείρηση διατηρεί το νόμιμο δικαίωμά της να μη δεχτεί την υπαναχώρηση του Πελάτη από τη σύμβαση πώλησης.

Στην περίπτωση που ο Πελάτης υπαναχωρήσει από την σύμβαση πώλησης, αναλόγως του τρόπου πληρωμής της παραγγελίας και του τρόπου με τον οποίο θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή αυτής, η επιστροφή του ποσού πληρωμής θα πραγματοποιηθεί εντός 14 ημερών από την ημερομηνία που η Επιχείρηση θα παραλάβει τα προϊόντα, με το ίδιο μέσο πληρωμής που χρησιμοποιήθηκε για την αρχική συναλλαγή, εκτός κι αν έχει συμφωνηθεί ρητά άλλως, ότε και τυχόν συμπληρωματικά έξοδα για την επιστροφή του ποσού πληρωμής βαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον Πελάτη. Τυχόν συμπληρωματικά έξοδα αποστολής που οφείλονται σε επιλογή του Πελάτη (π.χ. αντικαταβολή), δεν συμπεριλαμβάνονται στο ποσό πληρωμής που επιστρέφεται από την Επιχείρηση στον Πελάτη. Τα έξοδα επιστροφής των προϊόντων της παραγγελίας στην Επιχείρηση βαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον Πελάτη, άλλως μπορούν να επιστραφούν αυτοπροσώπως από τον Πελάτη, μετά από σχετική συνεννόηση με την Επιχείρηση αναφορικά με την ημέρα και ώρα της συνάντησης, στο κατάστημα της Επιχείρησης στη Μοσκώφ αρ. 10 Θεσσαλονίκη, Τ.Κ. 54626, 2ος όροφος, ώστε να παραλειφθεί το κόστος επιστροφής.

Εκτός των δικαιωμάτων που παρέχονται με την πολιτική επιστροφών, αναγνωρίζονται, σε κάθε περίπτωση, όλα τα δικαιώματα που ισχύουν για τους καταναλωτές από τις ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις σχετικά με τη σύμβαση πώλησης.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ – ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

Σε περίπτωση που ο Πελάτης επιθυμεί να ακυρώσει ήδη ολοκληρωμένη παραγγελία του, πρέπει εντός 24 ωρών από την ολοκλήρωσή της, να αποστείλει σχετικό e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Επιχείρησης (hi@jewelleryindigo.com), με τίτλο «ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ», ενημερώνοντας σχετικά την Επιχείρηση κι αναγράφοντας απαραιτήτως τον μοναδικό κωδικό της παραγγελίας την οποία επιθυμεί να ακυρώσει. Εφόσον ο Πελάτης είχε επιλέξει ως τρόπο πληρωμής την πληρωμή μέσω πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας, μέσω PayPal, θα ενημερωθεί μέσω e-mail από την Επιχείρηση, για την κατάθεση του ποσού πληρωμής στην κάρτα ή το λογαριασμό του. Εφόσον ο Πελάτης είχε επιλέξει διαφορετικό τρόπο πληρωμής, θα ενημερωθεί μέσω e-mail από την Επιχείρηση, για την επιβεβαίωση της ακύρωσης της παραγγελίας του. Η Επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να ελέγξει τα στοιχεία του Πελάτη και να μην τον εξυπηρετήσει στο μέλλον, σε περίπτωση που παρατηρηθεί επανειλημμένη ακύρωση παραγγελιών και σε κάθε περίπτωση πάνω από 3 φορές.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ 

‍Η εταιρία δημιούργησε της παρούσα ιστοσελίδα με μοναδικό σκοπό την εξυπηρέτηση των πελατών της. Για να επιτευχθεί η καλύτερη εξυπηρέτησή σας,είναι σημαντικό εσείς, ο πελάτης μας, να καταλάβετε ότι πρέπει να μας παρέχετε συγκεκριμένες πληροφορίες που αφορούν τη διεκπεραίωση της παραγγελίας σας και οι οποίες διαφυλάσσονται από εμάς. Ζητείται από τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας, να μας παρέχουν προσωπικά τους δεδομένα μόνο στη περίπτωση που ενδιαφέρονται για υπηρεσίες της ιστοσελίδας, να εγγραφούν στη ιστοσελίδας μας ή να στείλουν email.

Tα προσωπικά σας στοιχεία που ενδέχεται να σας ζητηθούν είναι ενδεικτικά όνομα, επίθετο, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση κλπ. Κατά κανόνα για να διεκπεραιώσουμε τις παραγγελίες σας. Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες των διαδικτυακών τόπων της εταιρίας μας, τηρούνται αποκλειστικά και μόνο για λόγους που αφορούν τις συναλλαγές σας μαζί μας, την βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών και την διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές). 

Η εταιρία συλλέγει τους κάτωθι τέσσερις τύπους πληροφοριών σχετικά με τους χρήστες:

(1) στοιχεία που ο χρήστης μας δίνει κατά της εγγραφή του ως πελάτης,

(2) στοιχεία που ο χρήστης μας δίνει προκειμένου να εκτελεστεί η παραγγελία του από την εταιρία,

(3) στοιχεία που ο χρήστης μας δίνει κατά την σύνδεσή του μέσω άλλης πλατφόρμας (εφαρμογές Ios, Android, Facebook, Google).

Kατά την συμπλήρωση οποιασδήποτε φόρμας παραγγελίας στην ιστοσελίδας μας, θα σας ζητηθεί το ονοματεπώνυμο, η διεύθυνση αποστολής των προϊόντων, η διεύθυνση χρέωσης, ο ταχυδρομικός κώδικας, το τηλέφωνό σας, στοιχεία πιστωτικής κάρτας, ο τρόπος πληρωμής της παραγγελίας.

Τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας δεν αποθηκεύονται από αποθηκευτικά μέσα της εταιρίας αλλά καταχωρούνται σε ασφαλές περιβάλλον του τραπεζικού ιδρύματος που έχει αναλάβει την πληρωμή μέσω καρτών. Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.jewelleryindigo.com λειτουργεί σύμφωνα με την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και τηρεί με ασφάλεια τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα είστε εγγεγραμμένος.

 Cookies

‍Το παρόν site καθώς και το παρόν e-shop χρησιμοποιούν τεχνολογία «cookies», προκειμένου να βελτιώσουν και να διευκολύνουν την επίσκεψη και την περιήγησή σας. Τα αρχεία «cookies» αποστέλλονται στον υπολογιστή σας και σας αναγνωρίζουν ως συγκεκριμένο χρήστη, αποθηκεύοντας τις προσωπικές σας προτιμήσεις και τεχνικές πληροφορίες. Τα ίδια τα cookies δεν περιέχουν, ούτε αποκαλύπτουν προσωπικές πληροφορίες. Με την αποδοχή των παρόντων όρων χρήσης τεκμαίρεται ότι συναποδέχεστε και την ανωτέρω χρήση των cookies. Εάν δεν αποδέχεστε τη χρήση των cookies από το παρόν site καθώς κι από το παρόν e-shop, μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις του browser σας έτσι ώστε να μην δέχεται cookies (οδηγίες για τον τρόπο αλλαγής των ρυθμίσεων των cookies στον browser σας μπορείτε να βρείτε στο τμήμα βοήθειας του browser που χρησιμοποιείτε). 

Τροποποίηση όρων χρήσης

‍Η Indigo έχει κάθε δικαίωμα να τροποποιήσει οποτεδήποτε και όταν το κρίνει αναγκαίο τους Όρους και το περιεχόμενο της ιστοσελίδας. Οι χρήστες οφείλουν να ελέγχουν κάθε φορά για ενδεχόμενες τροποποιήσεις και εφόσον εξακολουθούν να κάνουν χρήση της ιστοσελίδας, θα θεωρείται ως συναίνεση στις τροποποιήσεις αυτές.Σε περίπτωση που χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τους όρους χρήσης του παρόντος και τα προϊόντα της Επιχείρησης, καθώς και για οιοδήποτε σχόλιο (συμπεριλαμβανομένων και τυχόν παραπόνων), παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail hi@jewelleryindigo.com.

ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ – ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ – ΕΠΙΛΥΣΗ ΔΙΑΦΟΡΩΝ

 Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω του παρόντος site και του παρόντος e-shop, διέπονται από το διεθνές, ευρωπαϊκό κι εσωτερικό ελληνικό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο και τις πωλήσεις από απόσταση.

Οι ως άνω όροι χρήσης του παρόντος site και του παρόντος e-shop, ως κι οι υπόλοιπες πολιτικές και διαδικασίες πληρωμής των προϊόντων μέσω του παρόντος site και του παρόντος e-shop, διέπονται κι ερμηνεύονται από την ισχύουσα νομοθεσία σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο και τις πωλήσεις από απόσταση. Οποιαδήποτε διάταξη των ανωτέρω όρων καταστεί αντίθετη προς το Νόμο, παύει αυτοδικαίως να ισχύει κι αφαιρείται από το παρόν, χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων.

Για οιαδήποτε διαφορά προκύψει κι η οποία πηγάζει από τη συμβατική σχέση μεταξύ της Επιχείρησης και του Πελάτη εφαρμόζεται το ελληνικό δίκαιο, ενώ αρμόδια για την επίλυσή της είναι τα καθ’ ύλην αρμόδια Δικαστήρια της Θεσσαλονίκης. Για την εξωδικαστική επίλυση της διαφοράς, ο Πελάτης μπορεί να απευθύνεται στους αρμόδιους φορείς εξωδικαστικής διευθέτησης καταναλωτικών διαφορών. Τέλος, επισημαίνεται ότι η προστασία που επιφυλάσσουν οι διατάξεις του νόμου περί συμβάσεων συναπτόμενων από απόσταση, όπως κι οι παρόντες όροι, εφαρμόζεται αποκλειστικά και μόνο στις συναλλαγές με φυσικά πρόσωπα, τα οποία συναλλάσσονται για λόγους που δεν εμπίπτουν με οιονδήποτε τρόπο στην εμπορική, βιοτεχνική, επιχειρηματική ή ελευθέρια επαγγελματική τους δραστηριότητα.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping